Side Turkije
Turquoise Resort Hotel & Spa
TURQUOISE RESORT

Turquoise Resort Hotel & Spa

Op minder dan 5 km van Side en Manavgat ligt Turquoise Resort, een luxe-vijfsterrenhotel omringd door een pijnboombos en een eigen zandstrand van maar liefst 200m breed. Ook de luchthaven van Antalya is makkelijk te bereiken vanuit Turquoise Resort Hotel & Spa.

Faciliteiten

In dit hotel eet u in stijl. Het buffetrestaurant met ruim terras serveert elke dag eten volgens een ander thema, en wordt geleid door Ismet Tavsan, een chef-kok die onder meer voor de Turkse president en de koning van Jordanië gekookt heeft!

Turquoise Resort Hotel & Spa beschikt verder over maar liefst 4 à la carte-restaurants (visgerechten, Italiaans, Chinees en Turks), 6 bars en een snackrestaurant voor tussendoortjes.

Een restaurant van Turquoise Resort

Zwemmen kan in de Middelandse Zee, of in een van de zes buitenzwembaden die het hotel rijk is. Er is ook een kinderbad en een aquapark met drie glijbanen aanwezig.

Het animatieteam brengt altijd leven in de brouwerij, en verzorgt elke avond een show in het amfitheater van het hotel. Dans, zang, of komedie? Niets is hen vreemd! Voor kinderen tussen 4 en 12 en tieners tussen 12 en 16 jaar wordt aangepaste animatie voorzien zoals een miniclub.

De steiger van Turquoise Resort in de Zee

Nood aan rust? Bezoek het wellnesscentrum van het hotel! Deze spa bestaat uit een sauna, hydrotherapie, een hammam, een jetdouche en een aanbod van verschillende soorten massages.

Ten slotte heeft Turquoise Resort een klein winkelcentrum met kapper, marktje, boetiek, juwelier, dokter, wasserette en internetcafé.

Kamers

Turquoise Resort Hotel & Spa biedt standaardkamers (met zicht op het pijnboombos), kamers met zeezicht en familiekamers aan. In totaal beschikt het hotel over maar liefst 479 kamers. De standaardkamers beschikken over airco, televisie, telefoon, minibar, een kluisje, een balkon en volledig uitgeruste badkamer. De kamers met zeezicht zijn iets duurder. De familiekamers bestaan uit twee aanliggende standaardkamers die verbonden zijn door een tussendeur.

Een kamer in Turquoise Resort

Sport

Tennis, tafeltennis, beachvolley, minivoetbal, boogschieten, darten, aerobic, aqua-gym, fitness, biljart, duiken, paardrijden, fietsen,enz. De sportliefhebber komt zeker aan zijn trekken in Turquoise Resort!

Beachvolley in Turquoise Resort